Kundeservice: 43 99 73 00

Pålidelig levering

Vagt service

Finansieringsaftale

Revent 703 Bageriovn

STANDARDBESKRIVELSE
• 1 års garanti.
• Højre hængt dør.
• Beregnet for 4 stikvogne
• Platform / karrusel
• Dobbelt isolererende glas
• TCC – Unik luftfordelings system.
• HVS – Patenteret dampsystem sikrer høj brødkvalitet
• LID – effektiv isolering (ingen varmetab).
• Revents Tvær strøms varme veksler.
• Høj effekt i opvarmning 15° pr minut.
• Revent stikovn er udført I rustfri stål.
• Kilesystem til samling af ovn.
• GIAC – bruger venlig computerstyring med 100 programmer.
• Automatisk damp og spjæld kontrol.
• Emfang 600 style med motor

Kategorier , Brand:

Hos FC Strømmen har du altid mulighed for at tegne en leasing- eller finansieringsaftale for dit inventar.
Du kan læse mere om hvilke aftaler vi kan tilbyde her.

Mål: D2550 x B2960 x H2435mm

Tilkobling: EL, olie eller gas


GIAC
En vigtig egenskab er grænsefladen dvs betjeningspanelet, som altid har været en teknisk udfordring for ovn industrien som forsøger at komme med en pålidelig, funktionel og enkel løsning. Revent har nu lanceret et nyt kontrolpanel så effektiv at du ikke behøver nogen vejledning før brug. Det har kun 4 pile; op, ned, venstre, højre + 1 knap for at vælge og én tænd / sluk-knap. Den har også Ethernet, Internet, USB og eksterne skærm tilslutninger og som ekstra option en næsten ubegrænset base for opskrifter og billeder af dine produkter.

Billedresultat for GIAC revent


HVS High Volume Steam
Revent patenterede HVS stålkugle dampsystem designet på den kendsgerning, at kuglen har det største overfladeareal og volume af hvilken som helst geometrisk form.
Det store overfladeareal garanterer maksimal dampudvikling under bageprocessen. Dette tillader dejen at stige til en stort volume i begyndelsen af bagningen og skaber en skinnende skorpe ved udgangen af bagningen.
Kuglens overflade er også perfekt designet til at absorbere varme, så dampgeneratoren også virker som en varmeakkumulator. Denne varme (energi) anvendes til at forkorte restitutionstiden i begyndelsen af bagningen og mellem bagninger.
Testresultater taler for sig selv. For eksempel Revent 724 omdanner 8,5 l vand til damp i 20 sekunder. Temperatur opsving er inden for 3 – 5 minutter afhængigt af produktet og ovn model.

 


TCC Total Convektion Control – luftfordelingssystem
Siden 1958 har Revent været banebrydende iden for konvektion-opvarmning i stik ovne. Styring af luftstrømmen i en konvektionsovn er afgørende for resultatet af bageresultatet. Først og fremmest endnu varmeoverførsel, fra top til bund af tandstangen og fra yderkant til midten af bagepladen, er meget vigtig. For det andet lav lufthastighed med et stort luftvolumen er afgørende for bagning uden dehydrering.
Revent – verdens førende luft distributionssystem, TCC, dirigerer luftstrømmen og volumen til at producere en jævn varmeoverførsel i hele ovnen. Luft strømmer rammer hver plade på en opadgående vinkel for at skabe nok undervarme til at tilføje volume til dit brød. TCC producerer mere brød volume i hvert brød, mere jævn bagning og mindre spild.

 


Kile-system
Revent Kile System er et unikt design, der ikke kun er meget stærk, men også sparer tid og penge.
Revent Kile System gør montering hurtig og nem. Revent ovne leveres i sektioner, der let samles hos bageren i et spørgsmål om et par timer, ikke de dage, der er nødvendige til ovne, der er skruet og boltet sammen. Derudover kile systemet forenkler demontering processen og reducerer omkostningerne til flytning, hvis behovet opstår.


Varmeveksler
Revent varmevekslere er designet til at have en meget høj virkningsgrad.
Ved udformningen af varmevekslere skal mange parametre overvejes. Først og fremmest varmeveksleren skal være effektiv. For det andet skal den kunne modstå kræfter og bevægelser af materialet. Disse er kun et par af de mange vigtige parametre.
Revent varmeveksler teknologi er i dag et resultat af lang erfaring i at designe varmevekslere med høje krav til energieffektivitet.

 


 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.