New version af Revent Vacuum Cooler, LC Systems, leveres med mange nye og forbedrede funktioner. Det har et modular design, et nyt kammerdesign og ny kvalitet af materialer. Den nye pumpe er servicefri i 25.000 arbejdstimer. Der er ingen stop for serviceeftersyn, og der er et nyt højeffektivt kondenseringssystem og fuld adgang til at analysere bageridata og maskiner. Træning er inkluderet.
Vakuumkøling som en del af en mere strømlinet bageriproces der ikke kun giver højere kvalitet af bagværket, det har også potentialet for en kortere bagetid, en betydeligt kortere køletid, det frigør plads i bageriet, og det giver mindre spild. Slutprodukterne kommer ud med bedre volumen, skorpe og krumme og en forbedret aroma. Håndteringen af emballering og transportering er lettere på grund af et mere stabilt produkt.
På grund af Revent Vacuum Coolers unikke egenskaber er du i stand til at reducere antallet af tilsatte konserveringsmidler. Vakuumkøleren fordeler også aromaer mere jævnt gennem brødet, hvilket resulterer i en mere behagelig smagsoplevelse. Sæt en hasselnød i en muffin, og hele muffinen vil smage af hasselnød. Og hvorfor ikke prøve glutenfrie produkter. Du vil blive forbløffet.
Da brødet får lov til at afslutte bagningen under vakuumkølingsprocessen, reduceres den samlede bagetid med op til 30%. Den faktiske afkøling tager kun et par minutter. Derfor kan bage- og køletiden reduceres til mindre end 15 minutter afhængigt af produkter. Dette resulterer i energibesparelser samt færre nødvendige mandetimer. Du har også brug for mindre gulvplads på grund af færre stikvogne i bageriet.
Brødets bedre struktur og skorpe muliggør også lettere skæring og emballering. Andre positive effekter er, at du kan reducere mængden af emballagemateriale sammen med færre transportomkostninger på grund af en bedre holdbarhed.
Sammenlign et vakuumkølet produkt med et traditionelt, og du vil se en klar forskel i den samlede kvalitet i skorpe, volumen og struktur. Smag og aroma forbedres, ligesom holdbarheden.