Kundeservice: 43 99 73 00

Pålidelig levering

Vagt service

Finansieringsaftale

Service aftaler

Er du kunde ved FC Strømmen?

FC Strømmen tilbyder serviceaftaler på alle de produkter vi forhandler, dette sikre dig mod forudsigelige og dyre nedbrud!

Din ovn, æltekar og opvaskemaskine, er for mange livsvigtige stationer i deres køkken eller bageri, hvor uventede nedbrud på disse maskiner, betyder store driftstab. Derfor kan man med fordel tegne en serviceaftale, som sikre dig mod de forudsigelige nedbrud. Ligesom din private bil skal til periodisk eftersyn, skal din maskinpark i din virksomhed også serviceres, jo bedre din serviceaftale er planlagt des bedre er du sikret mod nedbrud.

Hvor ofte kommer vi så og servicerer? Typisk kører aftalerne med halv-og helårligt interval, dette afgøres af hvor mange driftstimer maskinerne kører i perioden og af hvad vi vurderer er nødvendigt.

F.eks. du ønsker et årligt eftersyn af

  • Opvaskemaskine; her kunne der være tale om .. System test, kontrol af niveau føler, kontrol og gennemmåling for overgang i varmelegeme, udskiftning af varmelegeme, kontrol af kalk o.s.v.
  • Ovne; Her er det typisk, system test, afkalkning af dampsystem, kontrol af varmelegemer, justering og kontrol af blæsevinger og blæsemotor, kontrol af ledningsnet og kontaktsæt, udskiftning af ovnpære, o.s.v.
  • Æltekar; Systemtest, kontrol af lejer(slør), service og smørring af gear/kædetræk, udskiftning af hjul på æltekar, m.v.
Hvad er inkluderet i en service aftale? Hvis du ønsker en serviceaftale, kommer vores servicechef forbi, og sammen finder i ud af hvilke maskiner det giver mening at lave en serviceaftale på. Herefter opretter vi dine maskiner i vores system, med alt relevant modelinformation, samt fremad-/bagudrettet historik (Bagudrettet hvis tilgængeligt). Herefter lægges en plan for intervallet samt opgaverne ved de fremadrettede service.

Prisen; Prisen på dette er meget individuel, det kommer helt an på hvor gennemgribende eftersyn du ønsker og hvor tit det er nødtvendigt, for det er helt op til dig!

Vi anbefaler et af de mest populære onlineapoteker i Sverige og Danmark – https://www.nejtilled.se/

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.