Bagerivare

Revent ONE 26

STANDARDBESKRIVELSE

  • Minimal pladsbehov
  • Ovnen er beregnet til 24/7 produktion, baseret på erfaringerne fra vores tidligere 700-serien.
  • Enkel håndtering med GIAC touch-skær
  • Skydedør for let håndtering og mindske risikoen for brandskader.
  • Ovns design sikker en hurtig installation og adgang gennem standard døråbninger.
  • Ny revolutionerende RTCC (Round Total Konvektion Control) system.
  • Perfekt bagning med ens farvede produkter.
  • Maksimeret brød volumen.
  • Med ny letvægts RHVS (Round High Volume Steam) system, sikre flot brødskorpe.
  • Ovnen leveres med indbygget Emfang
  • Verdens førende energieffektivitet gennem:
    A. Rundt bage rum minimerer opvarmet volumen
    B. Ny patenteret Revent varmeveksler og modulerende brænder med 89,5% effektivitet. (I henhold til DIN 8766)
    C. Energi spare funktion
Kategori Brand:

Hos FC Strømmen har du altid mulighed for at tegne en leasing- eller finansieringsaftale for dit inventar.
Du kan læse mere om hvilke aftaler vi kan tilbyde her.

Mål: D1237 x B1298 x H2276mm
Tilkobling: EL, olie eller gas

GIAC
En vigtig egenskab er grænsefladen dvs betjeningspanelet, som altid har været en teknisk udfordring for ovn industrien som forsøger at komme med en pålidelig, funktionel og enkel løsning. Revent har nu lanceret et nyt kontrolpanel så effektiv at du ikke behøver nogen vejledning før brug. Det har kun 4 pile; op, ned, venstre, højre + 1 knap for at vælge og én tænd / sluk-knap. Den har også Ethernet, Internet, USB og eksterne skærm tilslutninger og som ekstra option en næsten ubegrænset base for opskrifter og billeder af dine produkter.

Billedresultat for GIAC revent


HVS High Volume Steam
Revent patenterede HVS stålkugle dampsystem designet på den kendsgerning, at kuglen har det største overfladeareal og volume af hvilken som helst geometrisk form.
Det store overfladeareal garanterer maksimal dampudvikling under bageprocessen. Dette tillader dejen at stige til en stort volume i begyndelsen af bagningen og skaber en skinnende skorpe ved udgangen af bagningen.
Kuglens overflade er også perfekt designet til at absorbere varme, så dampgeneratoren også virker som en varmeakkumulator. Denne varme (energi) anvendes til at forkorte restitutionstiden i begyndelsen af bagningen og mellem bagninger.
Testresultater taler for sig selv. For eksempel Revent 724 omdanner 8,5 l vand til damp i 20 sekunder. Temperatur opsving er inden for 3 – 5 minutter afhængigt af produktet og ovn model.


TCC Total Convektion Control – luftfordelingssystem
Siden 1958 har Revent været banebrydende iden for konvektion-opvarmning i stik ovne. Styring af luftstrømmen i en konvektionsovn er afgørende for resultatet af bageresultatet. Først og fremmest endnu varmeoverførsel, fra top til bund af tandstangen og fra yderkant til midten af bagepladen, er meget vigtig. For det andet lav lufthastighed med et stort luftvolumen er afgørende for bagning uden dehydrering.
Revent – verdens førende luft distributionssystem, TCC, dirigerer luftstrømmen og volumen til at producere en jævn varmeoverførsel i hele ovnen. Luft strømmer rammer hver plade på en opadgående vinkel for at skabe nok undervarme til at tilføje volume til dit brød. TCC producerer mere brød volume i hvert brød, mere jævn bagning og mindre spild.

 

Varmeveksler
Revent varmevekslere er designet til at have en meget høj virkningsgrad.
Ved udformningen af varmevekslere skal mange parametre overvejes. Først og fremmest varmeveksleren skal være effektiv. For det andet skal den kunne modstå kræfter og bevægelser af materialet. Disse er kun et par af de mange vigtige parametre.
Revent varmeveksler teknologi er i dag et resultat af lang erfaring i at designe varmevekslere med høje krav til energieffektivitet.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.